Hva vi gjør

Vi i Lead Service jobber med å skaffe kunder til bedrifter vi samarbeider med. Dette gjøres gjennom egne nettsider i forskjellige bransjer. Vi bruker våre kunnskaper for å nå ut til de riktige personene. Dette vil si at dersom du for eksempel er en advokat som jobber med eiendomsrett, vil du motta henvendelser fra personer som trenger din hjelp gjennom oss.

Måten vi gjør dette på er gjennom egne sider som er laget for å nå ut til de riktige personene. Dette gjør vi gjennom SEO, eller søkemotoroptimalisering på norsk. Vi lager også avtaler med selskapene vi jobber med som er svært fleksible. Dette vil si at du forteller oss hvor mange henvendelser du ønsker, hva slags henvendelser det skal være og lignende.

Vi er også opptatt av at våre samarbeidspartnere skal være fornøyde med oss. Derfor sørger vi alltid for å være tilgjengelige og samarbeidsvillige dersom det er noe som kan endres.

Fordelen med å være kunde hos oss er at du kan fokusere på å gjøre det du gjør best, og la oss gjøre det vi gjør best. Vi har også gode priser på tjenesten, slik at det ikke blir en kostnad for noen av våre samarbeidspartnere.

Vi jobber også konstant med å forbedre siden og å publisere nytt innhold. På denne måten holder vi siden relevant slik at vi er synlige i søkemotorene. Videre er vi også svært opptatt av at siden skal være brukervennlig for de som benytter en av våre tjenester.

Lead Service AS ble stiftet i 2019 og vår visjon er å tilby verdi til våre kunder ved å la de sammenligne tilbud fra forskjellige leverandører. I tillegg er vi også opptatt av at våre kunder kun skal motta henvendelser fra de riktige selskapene, og derfor blir hver henvendelse sendt ut manuelt.

Dersom du har noen spørsmål kan du benytte kontaktskjemaet vår her.